ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΑΓΝΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ζαχαριάδου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είμαι ψυχολόγος και εργάζομαι στο Κέντρο Ημέρας της εταιρείας Ε.Π.Α.Ψ.Υ. (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας). Το Κέντρο Ημέρας είναι μία δομή ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ημερήσιας φροντίδας τόσο στα μέλη που παρακολουθούν το πρόγραμμα όσο και στις οικογένειες τους. Ο στόχος είναι η αποκατάσταση των ικανοτήτων των ατόμων που έχουν ειδικές ψυχοκοινωνικές ανάγκες και η επανένταξή τους στην ομαλή, καθημερινή ζωή της κοινότητας.

Η μέχρι σήμερα δράση της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην ψυχιατρική μεταρρύθμιση στη χώρα μας και στην προαγωγή νέων πρακτικών στα ζητήματα της ψυχικής υγείας.

Ασχολήθηκα ενεργά με την Κϊνηση Δημοκρατικών Γυναικών Παπαγου (ιδρυτικό μέλος) από το 1976 έως το 1984.

Συμμετέχω στο συνδυασμό της Χριστίνας Πολυκαλά γιατί πιστεύω ότι ικανοποιεί την ανάγκη μου να ενεργοποιηθώ αποτελεσματικά για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στη πόλη μας. Οι αρχές και οι θέσεις του προγράμματος της «Κοινωνίας Πολιτών» αποτελούν ισχυρό κίνητρο για περαιτέρω δράση. Διότι όταν θέλουμε η ζωή μας να έχει ποιότητα, όταν μας απασχολεί το περιβάλλον, όταν η καθαριότητα δεν θεωρείται πολυτέλεια και όταν ο πολιτισμός είναι σημαντικό να υπάρχει στην καθημερινότητα μας, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να αντιδράσουμε, να έχουμε λόγο, να συμμετάσχουμε στις εκλογές. Δεσμεύομαι επίσης να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κοινοτικό έργο μέσα από προγράμματα του Δήμου που θα προωθούν την ψυχική υγεία παιδιών, εφήβων και της οικογένειας.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s