ΒΛΕΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

vletsasp

 

 

 

 

 

 

 

Γεννήθηκa το 1981 στην Αθήνα και είμαι κάτοικος Παπάγου.

Αποφοίτησα το 1998 από το 1ο Λύκειο Παπάγου και σπούδασα Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημιου Πατρών.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Υπολογιστική Μηχανική.

Εργάζομαι σε Τεχνική και Μελετητική εταιρεία στον τομέα των Βιομηχανικών Εφαρμογών.

Ευαισθητοποιημένος με τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και πιστοποιημένος αυτοδύτης (PADI,IANTD) συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια της ΜΚΟ Υδροναύτες (www.ydronaftes.gr) για τον καθαρισμό των βυθών, την ενημέρωση και την ανάδειξη της σημασίας του υγειούς θαλλάσιου περιβάλλοντος στην ζωή όλων μας.

Παράλληλα συμμετέχω σε έρευνες πεδίου, ιστορικής ταυτοποίησης και ανάδειξης ναυαγίων, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα ναυάγια πολεμικών πλοίων των Α’ και Β΄ Παγκοσμίων Πολέμων.

Είμαι υποστηριχτής από καταβολής δημιουργίας της ομάδας των Ποδηλατών Παπάγου-Χολαργού (http://podilates-px.blogspot.gr) για την απεξάρτησή μας από το αυτοκίνητο, τουλάχιστον για τις ενδοδημοτικές μετακινήσεις.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παραθέσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήθους της Κοινωνίας Δημοτών. Ενώ οι Ποδηλάτες Παπάγου-Χολαργού δημιουργήθηκαν από μέλη και φίλους της Κοινωνίας Δημοτών, εν συνεχεία και εφόσον διευρύνθηκε η ομάδα και απέκτησε κινηματικό χαρακτήρα, η Κοινωνία Δημοτών επέδειξε στην πράξη το σεβασμό στην «αυτονομία των κινημάτων», χωρίς καμία προσπάθεια για «καπελώμα».

Είμαι περήφανος που σε ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση με τιμάει η κα Χριστίνα Πολυκαλά με την εμπιστοσύνη της να συμμετάσχω  με την Κοινωνία Δημοτών και με την βοήθεια της ψήφου σας θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση των θέσεών μας και την υλοποίηση του προγράμματός μας.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s