ΠΕΡΡΥ ΑΛΒΑΡΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Φωτογραφια_Α Περρυ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεννήθηκα στη Μπογκοτά της Κολομβίας όπου σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός και δούλεψα έξι χρόνια σε μελέτες για μικρές υδροηλεκτρικές μονάδες. Παράλληλα, δίδασκα μαθηματικά στο Εθνικό Πολυτεχνείο της Κολομβίας. Στη συνέχεια, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στα computers, στην Αμερική, όπου γνώρισα την Ελληνίδα σύντροφό μου.

Ήρθα στην Αθήνα το 1987 και για μία πενταετία, εργάστηκα στο χώρο της πληροφορικής, συμμετέχοντας σε μεγάλα projects, όπως:  μηχανογράφηση της Βουλής, του Υπουργείου Προεδρίας κ.ά.

Στη συνέχεια, ίδρυσα με τη σύζυγό μου μια εισαγωγική-εμπορική εταιρεία, με αντικείμενα, κοσμήματα και αξεσουάρ από Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Η επιχείρηση αυτή έχει την έδρα της στο Δήμο μας.

Ζώ στου Παπάγου από το 1992.

Είμαι παντρεμένος με την ψυχολόγο-ειδική παιδαγωγό Μαρία Σιώζιου και πατέρας του Τόμας, 13 ετών και του Λούκας, 7 ετών, οι οποίοι φοιτούν στα δημόσια σχολεία του δήμου μας.

Γενικά, η ζωή μου και όλες μου οι δραστηριότητες είναι σε σταθερή επαφή με την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Τον Ιούνιο 2013, σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες της περιοχής, είχαμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε τους N_Omadas, μια εμπορική και πολιτιστική συνάντηση για την εμπορική τόνωση της περιοχής αλλά και για να γνωριστούν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Στη συνάντηση αυτή, φιλοξενήσαμε, μεταξύ άλλων, το σωματείο “Φοίβη” που προσφέρει στέγη και τροφή σε γυναίκες που έχουν ανάγκη. Τον Δεκέμβριο 2013, οι N_Omadas, οργάνωσαν άλλη μια δράση, ανταλλαγή των χρησιμοποιημένων χριστουγεννιάτικων στολιδιών.

Πιστεύω ότι ο δήμος μας χρειάζεται την ενεργή συμμετοχή των πολιτών του, οι οποίοι μέσα από ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα και με αλληλοσυμπληρούμενες δράσεις μπορούν να βοηθήσουν την ανάπτυξή του τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό, πολιτιστικό και οικολογικό επίπεδο. Έτσι, θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε προς το καλύτερο την πόλη που ζούμε, αξιοποιώντας τις πολλές δυνατότητες που έχει, προς όφελος δικό μας και των παιδιών μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s