Αυτοδιοικητική – ΟΧΙ Διακαναλική ψήφος για το Χολαργό!

του Τόλη Παραλίκα

Οι μάσκες έπεσαν. Οι πολιτικές της χρεωκοπίας απέτυχαν παταγωδώς! Και μαζί παρέσυραν τους κάθε λογής απολογητές τους. Μπροστά στο φόβο της βέβαιης πανωλεθρίας, μπροστά στο ποτάμι της λαϊκής δυσαρέσκειας που τους παρασύρει, επιστράτευσαν φθηνά μέσα και κινδυνολογία – διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού- καθώς και κούφιες απειλές –φήμες για προσφυγή ξανά στις κάλπες- για να φιμώσουν και να ευνουχίσουν τη λαϊκή κατακραυγή.

Όμως το ποτάμι δε μπορεί να γυρίσει πίσω… Και τώρα η ευκαιρία είναι διπλή! Να τιμωρηθούν οι φταίχτες της πολιτικής και οικονομικής χρεωκοπίας, και μαζί και οι τοπικοί εκφραστές τους. Επιπλέον όμως να επιστραφεί ή ύβρις κατά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και η πρωτοφανής προσπάθεια ποδηγέτησης και εκβιασμού της λαϊκής θέλησης που επιχείρησε με τη Διακαναλική του συνέντευξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Να σταλθεί το μήνυμα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δε χρειάζεται διακαναλικά δεκανίκια. Ότι οι αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες δε χρειάζονται πατρώνους για να τις ξελασπώσουν.

Ψήφο στην Κοινωνία των Δημοτών.

Η ψήφος μας μπορεί να τους τιμωρήσει!

ΟΧΙ στην αδιαφορία, στην αποχή, στη λευκή ψήφο που τους πριμοδοτεί!

Όχι στην ανέξοδη ψήφο διαμαρτυρίας που δεν τους κοστίζει!

ΝΑΙ στην αυτοδιοίκηση, ψήφο στην Κοινωνία Δημοτών Παπάγου – Χολαργού, που θα την φέρει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, και θα δημιουργήσει ένα πολύχρωμο κενό στον πράσινο και γαλάζιο εκλογικό χάρτη των Μεγάλων Καναλιών το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

Γιατί, πραγματικά, αν αφήσουμε κι αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη, τότε είμαστε, ως κοινωνία, άξιοι των Μνημονίων, των Βατοπεδίων, ιθαγενείς κακο-μιρηδες που θα προσβλέπουν σε Καταρ-αμένους «επενδυτές» με χάντρες και «πράσινη ανάπτυξη»!

This entry was posted in ΑΡΘΡΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s