Συζητάμε για το Πολεοδομικό σχέδιο του Παπάγου (Δευτέρα 16/09/2013, 8:00μ.μ.)

Μετά από καθυστέρηση ετών, η Δημοτική Αρχή μας αποφάσισε να προωθήσει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της περιοχής του πρώην Δήμου Παπάγου. Κατακαλόκαιρο, λοιπόν, ανάρτησε, στον ιστότοπο του Δήμου μας μια «Πρόσκληση Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση με θέμα «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ) Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου». Αν θέλετε, μπορείτε να την δείτε στη διεύθυνση http://it.dpapxol.gov.gr/joomla/index.php/information/114-anakoinoseis/1550-2013-07-24-08-32-58. Σε δυο  βδομάδες λήγει η προθεσμία υποβολής απόψεων, για την πρόταση.

Κύρια στοιχεία του προτεινόμενου ΓΠΣ, είναι η πρόβλεψή του για μικρότερα κτίρια (μέγιστος επιτρεπόμενος συντελεστής δόμησης 0,8, έναντι ισχύοντος 1,0 / ύψος 11,0m έναντι ισχύοντος 14,0m) και κάποια χαλάρωση των επιτρεπόμενων χρήσεων γης.

Στην Κοινωνία Δημοτών έχουμε μελετήσει πάρα πολύ το θέμα αυτό και δημοσιοποιήσαμε αρκετά κείμενά μας με σχετικό προβληματισμό. Κάποια μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο της παράταξής μας https://koinoniadimoton.wordpress.com/. Αν θέλετε να σας τα στείλουμε εμείς, ζητήστε το επικοινωνώντας με το 6944 109794 ή με τη διεύθυνση agali15669@gmail.com (κ. Σάκη Γαλιγάλη).

Προκειμένου να διαμορφώσουμε τις θέσεις της παράταξής μας, για το προτεινόμενο ΓΠΣ σας καλούμε, Παπαγιώτες και Χολαργιώτες, να το συζητήσουμε και το πώς αυτό θα έπρεπε να συνδέεται με εκείνο του Χολαργού. Η συνάντηση θα γίνει  τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013, το βράδυ στις 8:00στο σπίτι της Δημοτικής Συμβούλου μας, κυρίας Ιωάννας Σπηλιωτοπούλου (Λάσκου 51, 2ος όροφος, δίπλα στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου / Λέσχη Αποστράτων, τηλ. 6525 248). Το θέμα σχετίζεται άμεσα με τη μακροχρόνια ποιότητα ζωής και την αξία των ακινήτων τόσο στον Παπάγου, όσο και στο Χολαργό. Η παράταξή μας είναι ανοιχτή σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τα τοπικά κοινά.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Κοινωνίας Δημοτών: Άννα Αναγνωστοπούλου,  Παναγιώτης Βλέτσας, Σάκης Γαλιγάλης,  Βάντα Λαλιώτου, Αλέξανδρος Μελισσάρης, Γιάννης Μπασιάκος, Ιωάννα Σπηλιωτοπούλου, Τόλης Παραλίκας, Χριστίνα Πολυκαλά.

Επικοινωνία:Χριστίνα Πολυκαλά 6945415523, 6510810 e-mail: chpolykala@gmail.com

 ή Γιάννης Μπασιάκος e-mail: ybassiak@econ.uoa.gr

Advertisements
This entry was posted in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΑΡΘΡΑ, ΘΕΣΕΙΣ and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s